Her kan du lese mer om hundene ved Kennel Teigestova. Både de som bor hjemme hos oss, og de som er knyttet til oppdrettet.

Noen av hundene går ikke i avl hos oss lenger.  Men vi er så stolt av de, at de er med på hjemme siden en stund til. De hører til her  og for matmor i Kennel Teigestova er det  litt trist å ta vekk siden til hundene, etterhvert som samarbeids avtalene er over. Eller om noen flytter ut fra oss , eller rett og slett ikke er mer. 

Vi finner en måte etterhvert å ha disse videre med på siden i egen fane.

For det er jo koselig å se dem her og kunne bla tilbake og se bilder av de som har gått i avl hos oss tidligere. Lese om dem og se hvordan de som var utgangspunktet og stammen i oppdrettet var.

Alle hundene har hver sin  personlighet, men de kjennetegnes av det som er typisk for sin rase.

Havanaisene er nysgjerrige, energiske, lettlærte og veldig sosiale, hyggelige hunder. De dilter ofte bare to hakk bak deg og vil være med på alt.

Lhasaen er egentlig lik på den måten, men er en tanke mer egenrådig, kan være herlig sta ( på en sjarmerende måte) og kan av og til virke som den undrer på hva vi mennesker egentlig vil. 

Lhasaen er en rase med bena plantet godt på bakken  og vi bruker å si at gemyttet er godt jordet. Rolig, behaglig og sindig, samtidig leken og lære villig. Et fantastisk skue på utstilling med sin verdige og majestetsike holdning.

Vi er sjarmert i senk av begge disse rasene.

Del denne siden